Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Företagsbeställning – Till företag, enkelt och smidigt

Företag som vill köpa blommor och delikatesser till kunder och anställda kan registrera sin order här. Försäljning till företag ger samma höga förtjänst som vid vanlig försäljning och är grundande för bonus.

Villkoren för företag är goda:

Betalning mot faktura 30 dagar (fritt vid köp om minst 1000 kr inkl moms, annars 49 kr)

Fri leverans direkt till företaget vid köp över 5000 kr inkl moms (priserna visas exkl moms när ni beställer till ett företag).

Vid köp under 5000 kr finns möjlighet till egen leverans mot en kostnad (375 kr under tulpansäsongen och 495 kr under jul-, påsk- och vårsäsong). Det är gratis frakt om försäljaren delar ut blommorna och delikatesserna.

Beställning av företagsblommor sker i tre enkla steg. Processen tar endast några minuter. Du som fyller i beställningen är antingen försäljaren av blommorna eller representerar företaget. Köpet registreras inte förrän alla tre steg är slutförda. Följ vår enkla guide steg för steg nedan. Stöter du på problem så ring gärna vår support 08-744 06 00.

Steg 1

Du registrerar vilken grupp och försäljare som sålt varorna. På detta sätt räknas försäljningen in i gruppens förtjänst och det är tydligt vem som ansvarar för eventuell hantering av varorna vid utdelningen.

Steg 2

Val av leveranssätt och varor. Ska försäljaren leverera eller vill företaget ha egen leverans? När ska leveransen ske?

Steg 3

Kontaktuppgifter, fakturaadress, organisationsnummer och eventuell leveransadress matas in. Skicka in!

Detta kan ni beställa

Nedan kan ni se vårt utbud av uppskattade blommor och härliga delikatesser. Alla priser är inklusive moms.

Se julens utbud.

Läs mer om våra tulpaner.

Se påskens utbud.

Se vårsäsongens utbud.

Registrera företagsorder.

OBS! Företagsbeställningar kan enbart registreras från den här sidan. Försäljaren ska inte ta emot några pengar av företaget, som kommer att få en faktura på sitt köp direkt från oss. Vi har tyvärr INTE möjlighet att i efterhand ställa ut fakturor/kvitton som inte har registrerats på den här sidan senast sju dagar innan klassen/lagets leverans. Har beställningen inte registrerats här, utan genom försäljarens övriga beställningar, kan denna kvittomall användas av försäljaren för att skriva ett kvitto till dig.