Tjäna pengar till klassen, laget & föreningen

Sälj tulpaner

Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Tjäna pengar till klassen & laget genom att sälja tulpaner!

Vill ni sälja tulpaner med klassen, laget eller föreningen? Tulpaner är svenska folkets favoritblomma framför alla andra. Från nyår ända fram till påsk säljs det därav över en miljon tulpaner om dagen, bara i Sverige! Om ni vill tjäna pengar till klassen eller laget är det därför en god idé att sälja tulpaner med tanke på att det är så populärt. Isåfall tar ni upp beställningar i förväg, på så sätt är alla buketter redan sålda när ni får dem. Våra utmärkta garantier gör dessutom att ni kan sälja tulpaner helt riskfritt. Detta eftersom garantierna skyddar alla inblandade, både er och era kunder.

Sälj tulpaner av högsta kvalitet – Prisvärda & svenskodlade

När ni säljer tulpaner med oss skickas de direkt till er ifrån vår odlare Alverbäcks, helt utan mellanhänder. Det är det som gör dem så där krispigt färska. Buketterna innehåller 12 tulpaner i mixade färger, inslagna i ett ark vitt papper och ni säljer dem för 100 kr/st. Tulpansorterna varierar även från vecka till vecka, så att era kunder kan njuta av en ny spännande bukett vid varje leverans. Vi är dessutom ensamma i Sverige om att ge en unik sexdagars-garanti på våra tulpaner!

Ladda ner dokument för tulpanförsäljning

Ladda ner och titta på våra trycksaker som PDF. Vill ni ha fysiska exemplar skickade med posten, beställ gärna ett infopaket i rutan till höger.

Så här enkelt är det att sälja tulpaner med klassen & laget

01

Beställ startpaket och börja tjäna pengar.

Först och främst beställer er kontaktperson (minst 18 år) ett gratis startpaket. Ni väljer själva antalet leveranstillfällen, vår rekommendation är fem tillfällen men ni väljer helt utifrån vad som passar er. Ni delar sedan upp säljblad med bilder och information mellan alla deltagare och börjar därefter ta upp beställningar. Era kunder kan antingen beställa tulpaner till enstaka tillfällen eller teckna ett abonnemang för hela perioden.

02

Lägg in beställningarna & påbörja glädjespridandet!

Varje säljande familj registrerar sin order på tulpankungen.se tre dagar innan leverans. Vanligtvis kommer buketterna till er valda adress på onsdagar (dagtid). Tulpanerna kommer i kartonger, men vid första leveransen får ni även hinkar. De rejäla kartongerna skyddar väl mot kyla och kan ställas av på t ex farstubron om ingen finns hemma.

03

Räkna pengarna & planera äventyret!

Kontaktpersonen samlar slutligen in pengarna och får en faktura för varje leverans (betaltid 15 dagar). Er del av pengarna som ni har fått från att sälja tulpaner behåller ni dessutom direkt. När sista leveransen är betald blir det ofta runt 20.000 kr kvar till kassan. Vad tänker ni hitta på för kul för pengarna?

Så här mycket tjänar ni

Sälj 30-89 st: – 24:- per bukett

Sälj 90-149 st: – 27:- per bukett

150+ st: – 30:- per bukett

Förtjänst beräknas per leverans.

Goda villkor

Alltid fri frakt.

Minsta beställning är 30 buketter.

Klimatkompenserade tulpanbuketter

Tulpanbuketterna är dessutom 100% klimatkompenserade genom trädplantering i samarbete med Vi-skogen.

Läs mer om vårt miljöarbete.

Uträknare

Räkna ut hur mycket arbete det innebär att nå era mål med oss.

Hur mycket vill ni tjäna?
Hur många är ni?

OBS. Denna uträknare ger endast en fingervisning om er arbetsinsats. Ert slutresultat påverkas bl a av område, väder, motivation mm.

Uppskattad arbetsinsats per försäljare:

Tid: 0

Kunder att tillfråga: 0

Total försäljning som grupp:

Summa: 0

Antal produkter: 0

Så här har vi räknat:

Antal leveranser: 4

Sålda produkter per kund: 0

Snitt av de tillfrågade som köper: 0

Försäljningstid per kund inkl allt arbete: 0

Mer information

Planera er försäljning och lyckas hela vägen

Tulpanleveransen sker vanligtvis på onsdagar. Då slår buketten ut som vackrast till helgen. Här kan du få hjälp att planera en framgångsrik tulpanförsäljning.

Ladda ner dokument

Ladda ner och titta på våra trycksaker som PDF. Vill ni ha fysiska exemplar skickade med posten, beställ gärna ett infopaket i rutan till höger.

Branchens starkaste garantier

Vidare står vi bakom vår höga kvalitet genom att ge er branschens starkaste garantier. Dessa skyddar både er som säljer tulpaner och era kunder från oväntade överraskningar.

Mariestad BoIS har sålt över 7000 buketter sedan 2012

Laget valde att sälja tulpaner för att ha råd att åka till Spanien och Turkiet, något som svetsat samman gruppen när de sett att det går att nå sina mål både på och av planen. ”Vi är jättenöjda med Tulpankungens service och med våra leveranser. Det är verkligen inte mycket jobb.” Berättar Johanna.

Säljdirekt

Ett förenklat och renodlat koncept för er som hellre vill ”sälja direkt” än att ta upp beställningar i förväg. Med Säljdirekt har ni därför produkten med er i handen. Försäljning och avslut sker alltså vid ett och samma tillfälle, vilket gör er aktivitet lättare att organisera och mer lönsam. Förtjänsten är dessutom upp till hela 50%!