Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Tulpaner förde laget till Spanien och Turkiet, vad blir nästa mål?

På fem år har vårt lag sålt 7000 tulpanbuketter. Det har finansierat våra utlandsresor. För oss är det en självklarhet att sälja tulpaner och vi kommer självklart fortsätta.

Mariestad BoIS berättar

Varannat år försöker vi åka på ett träningsläger” berättar Johanna, ledare för BOIS FFs damseniorer i Mariestad. ”2013 åkte vi till Spanien, vilket till stor del finansierades via tulpanförsäljning. När vi 2015 siktade mot Turkiet var tulpaner ett självklart val. Alla var ju nöjda med tulpanerna – Både pris, kvalitet och förtjänst kändes riktigt bra. Målet denna gång var att varje spelare skulle sälja sju buketter var, något som aldrig varit minsta problem. Många i laget sålde till och med det dubbla!”. Johanna berättar vidare att hon upplevt det enkelt att sälja tulpaner. ”Vi är jättenöjda med Tulpankungens service och med våra leveranser. Det är verkligen inte mycket jobb. Fördelen är att man bara behöver sälja en gång, sedan är det bara att dela ut buketterna vid varje tillfälle. Buketterna har vi delat ut på träningen, är det någon som inte varit där så har alltid en kompis kunnat ta med dem hem till spelaren som skulle ha dem”.

Johanna och laget har jobbat med många andra produkter innan de hittade Tulpankungen. Att de fastnat för att sälja just tulpaner beror på att det är så roligt att jobba med en produkt som verkligen håller hög kvalitet och som gör folk glada. ”Man hör ofta hur nöjda kunderna är, de berättar gärna att tulpanerna stått i ett par veckor innan de vissnat. Det blir roligt att sälja när allt känns positivt runt omkring, och när allt fungerar som det ska. Och det har det gjort med Tulpankungen” avslutar Johanna.

Tjänat över 200.000 kronor på blomförsäljning

Totalt har BOIS FFs seniorlag sålt 6.969 buketter sedan starten 2012. Tillsammans med en vända julblommor har de tjänat totalt över 200.000 kr till sitt lag. Vi på Tulpankungen lyfter på hatten för tjejerna och önskar en riktigt trevlig resa nästa gång det blir dags!

Vill ni också sälja tulpaner med oss?