Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Julklapp till personal 2024 – Företagsjulklappar

Vad kan man ge som julklapp till sin personal? Nu när julen närmar sig är det är dags att börja fundera på just julgåvor till sina anställda och kunder. Att ge en julklapp till sin personal är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och skapa en god stämning på företaget. Men vad ska man ge som julgåva till sina anställda? Hos Tulpankungen hittar ni unika och uppskattade julklappar till er personal som garanterat kommer att glädja och sprida julstämning!

Vad ska man ge i julklapp till personalen?

Vad ska man ge sin personal i julklapp för att visa uppskattning? Det behöver inte vara något avancerat, men något som visar att du tänker på dina anställda och ser vad de gör för företaget. Dessutom kan det främja en god företagskultur på så sätt att personalen känner sig uppmärksammade och uppskattade och därmed vill ge mer tillbaka. En god företagskultur är A och O för anställdas välmående och flitighet på jobbet. Så visa uppskattning mot era anställda genom att beställa julklappar till personalen. Vad sägs som blommor eller utsökt parmesanost lagom till jul?

Tulpankungens julklappar till personalen

Varför är det en god idé att beställa julklappar till personalen genom oss på Tulpankungen? Jo, det finns faktiskt flera anledningar till detta och kärnan i det hela är uppskattade julgåvor till ett bra pris. Dessutom är det enkelt att beställa.

  • Stöd en god sak: Genom att köpa julklappar till personal från oss på Tulpankungen kan ni välja att samtidigt stötta skolklasser och lag runt om i Sverige. Vi hjälper nämligen skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar till klassresor och föreningsaktiviteter genom att sälja populära produkter. Alternativt kan ni välja att skänka 30% av summan ni köper julgåvor för till Vi-skogen eller Barncancerfonden.
  • Unika och högkvalitativa julgåvor till anställda: Vi erbjuder ett brett & träffsäkert utbud av julgåvor till anställda som levereras direkt till ert företag. Allt från exklusiva julblommor och saffran till läckra delikatesser och härliga presentboxar.
  • Enkel beställning och snabb leverans: Beställ enkelt dina julklappar till din personal online via länken ovan. Vi levererar snabbt och säkert till företag i hela Sverige.
  • Personlig service: Vi hjälper er gärna att hitta de perfekta julklapparna till er personal och era kunder. Kontakta oss för guidning, självklart kostnadsfritt.

Julklapp till personal som gör nytta

Vad kan ert köp av julklappar till personalen göra? Jo, om ni köper julgåvor till er personal genom oss på Tulpankungen så går alltid 30% av ert ordervärde till något bra. Ni kan helt enkelt välja om ni vill stötta valfri skolklass eller lag som säljer med oss, eller om ni vill skänka pengar till Vi-skogen eller Barncancerfonden. Två organisationer som ligger oss varmt om hjärtat och där pengarna gör nytta och skillnad. Med andra ord, två flugor i en smäll när ni köper julgåvor till er personal genom oss.

Vi-skogen

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som arbetar med att plantera träd i tre länder som drabbats hårt av avskogningen, Kenya, Uganda och Tanzania. Deras vision är ”En hållbar miljö som möjliggör för kvinnor och män som lever i fattigdom att förbättra sina liv”. 

Barncancerfonden

Barncancerfonden arbetar med att bekämpa barncancer och finansierar forskning som möjliggör effektivisering och mer skonsamma behandlingar som är snällare mot barnen men elakare mot cancern, samt stöd till de drabbade familjerna och överlevare av barncancer. 

Julklapp till personal: Inspiration

Vad ska man egentligen ge i julklapp till sin personal? Här nedan ger vi er tips och inspiration till vad ni kan ge i julgåva till era anställda och kunder.

Julblommor: En klassisk och uppskattad julgåva till företag som alltid glädjer. Vi erbjuder ett populärt utbud av julblommor i olika prisklasser, däribland amaryllis, väldoftande hyacinter och vackra dörrkransar för utomhusbruk.

Ljus: Förutom julblommor erbjuder vi även svenska Svanenmärkta ljus med hela 13 timmars brinntid. Perfekt julgåva till anställda som lyser upp i vintermörkret.

Parmesanost: En delikatess som passar perfekt som julklapp till personalen, men även till pastan, pizzan eller ostbrickan. Vi erbjuder en helt otrolig parmesanost som lagrats i 18 månader.

Saffran: Den gyllne kryddan är en perfekt julklapp till anställda. Vi säljer både hela saffranspistiller och färdigmald saffran. Bägge säljs i fina glasburkar vilket gör de till perfekta julklappar till personalen.

Lyxlådor & adventskassar: Ni kan även välja att köpa in lyxlådor & adventskassar för en extra lyckad julklapp till personalen. Dessa innehåller populära produkter ur vårt julsortiment, perfekt för de som vill visa extra uppskattning till sin personal.

Visa uppskattning med julklappar till personalen

Att ge julklappar till sin personal, eller julgåvor till sina anställda och kunder, är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och skapa god stämning på företaget. Med Tulpankungens unika och högkvalitativa produkter kan ni vara säkra på att era företagsjulklappar och julgåvor till era anställda blir uppskattade. Beställ era företagsjulklappar redan idag och gör julen lite extra speciell med fina julklappar till er personal!

Julblommor till företaget

Vill ni köpa julblommor till företaget? Kanske vankas det julfest, glöggmingel eller Luciafrukost snart? Eller vill ni bara skapa lite härlig julstämning på kontoret? I vilket fall som helst är julblommor och ljus till företaget alltid en bra idé! Oavsett om ni vill ge det som julklapp till personalen, eller använda för att dekorera kontoret med. Med julblommor blir tillvaron väldigt mycket mysigare och vi finns här för att hjälpa er med det. Beställ era julblommor till kontoret eller julklappar till personalen redan idag för att skapa den optimala julstämningen för era anställda!

Julgåvor till julfesten

Varför inte skapa en extra härlig och generös stämning på julfesten med fina julgåvor till de anställda? Kanske ger ni utmärkelser till personalen under julfesten för att visa extra uppskattning? Den som sprider mest glädje och får alla anställda att må bra förtjänar kanske en julklapp från företaget. Eller den personen som dragit in största dealen kanske kan firas med en julgåva från cheferna? Eller planerar ni roliga tävlingar under julfesten? Då är ett perfekt pris en väldoftande julblomma eller utsökt parmesanost. Hur som helst behöver en julklapp till personalen, eller ett pris på julfesten, inte vara mer avancerat än en väldoftande hyacint eller en vacker handbunden dörrkrans.

Julgåvor till personalen – vad gäller?

Vad är det egentligen för riktlinjer man ska följa när man köper julgåvor till personalen? En julgåva är skattefri om den inte överstiger 550 kronor (inklusive moms). Detta kan ni läsa mer om på Skatteverkets hemsida.

Vi hoppas att ni har fått inspiration till vad ni kan köpa i julklapp till personalen. Om ni har några som helst funderingar om hur beställningen av julgåvor till anställda går till är det bara att höra av er till oss så besvarar vi era frågor så snart vi kan!

Detta inlägg publicerades våren 2024.

företagsjulklapp
julklapp till anställda