Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Tjäna pengar till er skolklass och förening med Tulpankungen

Tulpankungen – en idé byggd på kvalitet sedan 2001

Det hela började lite av en slump. Grundaren Mårten Karlberg arbetade på en blomstergrossist när elever i en skola i närheten ville tjäna lite extra pengar till sin klassresa. Därmed såldes de första tulpanerna och bollen var i rullning. Därefter har konceptet växt fram till vad det är idag genom många år av trevliga kundrelationer, hårt arbete och ständig utveckling. Sedan starten 2001 har över 10.000 skolklasser och föreningar valt att tjäna pengar med oss. Mårten lämnade 2022 över staffetpinnen till Jacob som arbetat på Tulpankungen sedan 2013. Idag består Tulpankungen av ett sammansvetsat team som gör allt för att hjälpa dig och dina vänner att lyckas nå er mål.

Grundidén för Tulpankungen bygger på att hjälpa skolklasser och föreningar i Sverige att tjäna pengar genom försäljning av högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter. Likt kalenderåret är konceptet är indelat i fyra olika säsonger, vilka följer årets högtider och årstider. Vidare har blommorna genom åren även kompletterats med delikatesser, t ex saffran och parmesanost. För vem blir inte glad av färska blommor och lyxiga godsaker?

Kontaktuppgifter till oss hittar du under kontakt.

Ledord som genomsyrar all vår verksamhet är lyhördhet, enkelhet, omtanke och glädje. ”En kund är en vän” är ett annat sätt att sammanfatta vår filosofi. Rent praktiskt betyder det att vi alltid kör med rent spel: Inga konstiga avgifter eller finstilta villkor, enkelt och problemfritt att reklamera, snabb återkoppling osv. Vidare kämpar vi hårt för att våra kunder ska få en bra upplevelse hos oss och vi gör allt vi kan för att våra kunder ska kunna se tillbaka på sin tid med oss på ett positivt sätt.

Tulpankungens affärsidé vilar på en solid grund – Våra samarbetspartners

Sedan 2001 har vi aktivt skapat långvariga samarbeten med flertalet stabila och pålitliga leverantörer och samarbetspartners. Med deras hjälp har vi byggt upp vårt koncept till vad det är idag.

 

Våra partners
>

Alla ska vinna – Även miljön

För oss på Tulpankungen är inte miljöfrågorna tomma ord på ett papper, de genomsyrar hela verksamheten. Således återvinner vi allt vi kan, kör miljöbilar i den utsräckning det går och väljer klimatsmarta produkter och leverantörer.

 

Kvalitet & miljö
>

Branchens starkaste garantier

En hörnpelare i vårt koncept är att erbjuda ett helt riskfritt sätt för våra kunder att tjäna pengar. Våtra heltäckande garantier gör att våra kunder kan vara helt trygga och aldrig behöver ta någon som helst risk.

Företagsbeställning

Smidig lösning för att sälja till företag.

De flesta av våra produkter är perfekta att sälja till företag. Såsom julgåva till kunder och personal, men även för att att pynta sina egna lokaler eller visa uppskattning i allmänhet. Vidare tillhandahåller vi därför ett unikt verktyg som hjälper er att administrera försäljning till företag på ett mycket enkelt och effektivt sätt.

Företagsbeställning
>

Tjäna pengar till klassen och laget med goda villkor

Vi har sammanställt de villkor och skyldigheter som framför allt skyddar er som kunder under tiden för vårt samarbete. Genom dessa villkor visar vi att vi sätter våra kunder främst och att vi alltid kör med rent spel.

Allmänna villkor
>

Säljdirekt – Den snabba vägen att tjäna pengar till klassen och laget

En del grupper föredrar att sälja våra produkter ”direkt”, alltså utan att först ta upp beställningar. Ni beställer ett visst antal av en viss produkt, delar upp dem sinsemellan och säljer ”med varan i hand”. 2010 skapade vi Säljdirekt för att hantera denna typ av försäljning, ett koncept som numera anlitas av flera hundra klasser och föreningar varje år.