Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Vi hjälper Er skapa inkomster till Er skolklass och förening

En idé byggd på kvalitet sedan 2001

Det hela började lite av en slump. Grundaren Mårten Karlberg arbetade på en blomstergrossist när elever i en skola i närheten ville tjäna lite extra pengar till sin klassresa. De första tulpanerna såldes och bollen var i rullning. Konceptet har växt fram till vad det är idag genom många års trevliga kundrelationer, hårt arbete och ständig utveckling. 2016 valde över 800 skolklasser och föreningar att tjäna pengar med oss. Mårten är fortfarande är aktiv i företaget men VD-posten lämnades 2017 över till Jacob Sagmeister, som arbetat på Tulpankungen sedan 2013. Tillsammans bildar vi ett team som gör allt för att hjälpa dig och dina vänner att lyckas nå er mål.

Tulpankungens grundidé bygger på att hjälpa Sveriges skolklasser och föreningar att tjäna pengar genom försäljning av högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter. Konceptet är indelat i fyra olika säsonger, vilka följer årets högtider och årstider. Blommorna har genom åren även kompletterats med delikatesser, t ex handtillverkat godis, saffran, grillsåser och parmesanost. För vem blir inte glad av färska blommor och lyxiga godsaker?

Kontaktuppgifter till oss hittar du här.

Ledord som genomsyrar all vår verksamhet är lyhördhet, enkelhet, omtanke och glädje. ”En kund är en vän” är ett annat sätt att sammanfatta vår filosofi. Rent praktiskt betyder det att vi alltid kör med rent spel: Inga konstiga avgifter eller finstilta villkor, enkelt och problemfritt att reklamera, snabba svar på frågor osv. Vi kämpar hårt för att våra kunder ska få en bra upplevelse hos oss och vi gör allt vi kan för att våra kunder ska kunna se tillbaka på sin tid med oss på ett positivt sätt.

Vår affärsidé vilar på en solid grund – Våra samarbetspartners

Sedan 2001 har vi aktivt skapat långvariga samarbeten med flertalet stabila och pålitliga leverantörer och samarbetspartners. Med deras hjälp har vi byggt upp vårt koncept till vad det är idag.

Läs mer
>

Alla ska vinna – Även miljön

För oss på Tulpankungen är inte miljöfrågorna tomma ord på ett papper, de genomsyrar hela verksamheten. Vi återvinner allt vi kan, kör miljöbilar i den utsräckning det går och väljer klimatsmarta produkter och leverantörer.

Läs mer
>

Branchens starkaste garantier

En hörnpelare i vårt koncept är att erbjuda ett helt riskfritt sätt för våra kunder att tjäna pengar. Våtra heltäckande garantier gör att våra kunder kan vara helt trygga och aldrig behöver ta någon som helst risk.

Företagsbeställning

Smidig lösning för att sälja till företag.

De flesta av våra produkter är perfekta att sälja till företag. Självklart som julgåva till kunder och personal, men även för att att pynta sina egna lokaler eller visa uppskattning i allmänhet. Vi tillhandahåller därför ett unikt verktyg som hjälper er att administrera försäljning till företag på ett mycket enkelt och effektivt sätt.

Läs mer
>

Tjäna pengar till klassen och laget med goda villkor

Vi har sammanställt de villkor och skyldigheter som framför allt skyddar er som kunder under tiden för vårt samarbete. Genom dessa villkor visar vi att vi sätter våra kunder främst och att vi alltid kör med rent spel.

Läs mer
>

Säljdirekt – Den snabba vägen att tjäna pengar till klassen och laget

En del grupper föredrar att sälja våra produkter “direkt”, alltså utan att först ta upp beställningar. Ni beställer ett visst antal av en viss produkt, delar upp dem sinsemellan och säljer “med varan i hand”. 2010 skapade vi Säljdirekt för att hantera denna typ av försäljning, ett koncept som numera anlitas av flera hundra klasser och föreningar varje år.