Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

 • Alltid kostnadsfritt
 • Inga förpliktelser
 • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Nå era mål med lättsålda julfavoriter

Att lyckas med att sälja julblommor är enkelt då ni erbjuder prisvärda produkter som folk verkligen vill ha. Grannar och bekanta beställer således sina favoriter av er, som ni sedan levererar ut under adventstiden. Följaktligen är det ett riskfritt sätt att tjäna pengar till klassresan eller cupen. Ni kan läsa vidare här nedan om att sälja julblommor och andra trevliga produkter!

Detta säljer ni

Vår sortiment utgörs av lyxiga julblommor, exklusivt saffran och supergod parmesanost. Därmed är det enkelt för alla att hitta något man vill ha i vårt prisvärda sortiment. Dessutom levereras produkterna i exklusiva presentförpackningar, vilket underlättar er hantering och gör dem till perfekta gåvor. Vidare finns skötselråd och annan viktig information tryckt på respektive kartong. Produkterna presenteras även med bild och information i ett trevligt säljblad.

Dessutom har vi nu gjort det enklare än någonsin att sälja julblommor digitalt. Starta upp en försäljning och ta del av er personliga webbshop som enkelt kan delas vidare bland nära och kära, vänner, kollegor och andra potentiella köpare.

Ladda ner dokument

Ladda ner och titta på våra trycksaker som PDF. Vill ni ha fysiska exemplar skickade med posten, beställ gärna ett infopaket i rutan till höger eller via toppmenyn under ”Beställ infopaket”.

Amaryllis röd

100 kr

Den kraftiga löken, som ger två stänglar, är planterad i en 13 cm kruka av plast. Odlingen sker i Mälardalen av Alverbäcks Blommor. Amaryllisen är knoppig vid leveransen, blommar efter ca 2-3 veckor.

Amaryllis vit

115 kr

Den kraftiga löken, som ger två stänglar, är planterad i en 13 cm kruka av plast. Odlingen sker i Mälardalen av Alverbäcks Blommor. Amaryllisen är knoppig vid levereransen, blommar efter ca 2-3 veckor.

Amaryllis tvåfärgad

115 kr

Den kraftiga löken, som ger två stänglar, är planterad i en 13 cm kruka av plast. Odlingen sker i Mälardalen av Alverbäcks Blommor. Amaryllisen är knoppig vid leveransen, blommar efter ca 2-3 veckor.

Lyxamaryllis

165 kr

Kungen av amaryllisar. Extra kraftig dubbelblommande lök, planterad i en större kruka.

4-pack hyacinter

100 kr

Hyacinter 4-pack: 2 vita, 1 blå, 1 rosa. Odlas av Alverbäcks blommor.

Dörrkrans

175 kr

Färska, handbundna råvaror. Täta leveranser och korta lagringstider gör att du får en krans som är färskare än någon
annanstans. Placeras utomhus.

Buxbom, nobilis och satinband. Ø ca 30 cm.

Parmesanost 400 gram

175 kr

Parmigiano Reggiano från Modenas böljande kullar. 400 gram som är lagrad i 18 månader.

Saffran 2 gram

115 kr

Antonio Sotos S.L, ett spanskt familjeföretag, har producerat ”Det röda guldet” i över 90 år. De hela saffranstrådarna garanterar äktheten och bevarar smaken. Mix av iranskt, spanskt och grekiskt saffran i varje glasburk.

Liten adventskasse

275 kr

 • Dörrkrans
 • Röd Amaryllis
 • Två hyacinter (vit + blå)

Stor adventskasse

375 kr

 • Röd amaryllis
 • Vit amaryllis
 • Tre hyacinter (vit, blå & rosa)
 • Dörrkrans

Lyxlåda

495 kr

 • Mörkröd amaryllis 
 • Amaryllis ”Alfresco”
 • Lyxamaryllis
 • Parmesanost 400 gram

Så här enkelt är det att tjäna pengar till klassen & laget

Det är enkelt att sälja julblommor. Sedan starten 2001 har vi jobbat stenhårt för att få hela kedjan att fungera, från växthus till köksbord.

01

Beställ startpaket & börja sälja

Till att börja med utser ni en kontaktperson (min 18 år) som beställer ett gratis startpaket på tulpankungen.se. Därefter sätter ni upp mål, peppar varandra, delar ut säljblad och börjar sprida er webbshop. Varje familj säljer efter egen förmåga. I säljbladet och inne på varje försäljares webbshop hittar era kunder ytterligare bilder och information.

Ni kan dela respektive webbshop per mejl, sms, på sociala medier och andra smarta sätt. Ett enkelt sätt att sälja många julblommor och tjäna ännu mer pengar är att skaffa företagskunder.

02

Lägg order & dela ut varorna

Varje familj lägger enkelt in sina beställningar på tulpankungen.se. Inloggningsuppgifter skapar varje försäljare själv med hjälp av en länk kontaktpersonen får vid beställning av startpaketet. Kontaktpersonen övervakar och stöttar där det behövs. Leveransen (alltid gratis) sker till valfri adress.

Produktförpackningarna är dessutom lätta att hantera och skilja från varandra. Medföljande följesedlar, extra kassar, och tydliga instruktioner gör även jobbet att dela upp blommorna enkelt. Försäljarna hämtar därefter sina beställningar, delar ut varorna och tar betalt.

03

Räkna pengarna och planera äventyret

Kontaktpersonen samlar slutligen in pengarna och betalar via faktura inom 15 dagar. Summan ni tjänat ihop behåller ni direkt (medelförtjänsten är över 14.000 kronor per klass/lag). Sedan är det dags att börja planera allt roligt ni tänker hitta på för pengarna!

Förtjänst

Sälj för minst 10.000 kr – Behåll 30%

Under 10.000 kr försäljning ger 20%

Alltid fri frakt.

Sälj för 30.000 kr – Få 1.000 kr i bonus!

(40.000 kr = 1.500 kr bonus) 
(50.000 kr = 2.000 kr bonus) 
(60.000 kr = 2.500 kr bonus) 
(70.000 kr = 3.000 kr bonus) 
(80.000 kr = 3.500 kr bonus) 
(90.000 kr = 4.000 kr bonus) 
(100.000 kr = 4.500 kr bonus) 

Nöjd-kund-garanti

Vi har branschens starkaste garantier.

Läs mer om våra garantier här.Uträknare

Räkna ut hur mycket arbete det innebär att nå era mål med oss.

Hur mycket vill ni tjäna?
Hur många är ni?

OBS. Denna uträknare ger endast en fingervisning om er arbetsinsats. Ert slutresultat påverkas bl a av område, väder, motivation mm.

Uppskattad arbetsinsats per försäljare:

Tid: 0

Kunder att tillfråga: 0

Total försäljning som grupp:

Summa: 0

Antal produkter: 0

Så här har vi räknat:

Snittpris per produkt: 0

Sålda produkter per kund: 0

Snitt av de tillfrågade som köper: 0

Försäljningstid per kund inkl allt arbete: 0

Mer information

Planera väl och lyckas hela vägen

Här kan du se vilka leveransdagar som är möjliga i ert område och få hjälp att planera en framgångsrik försäljning.

Ladda ner dokument

Ladda ner och titta på våra trycksaker som PDF. Vill ni ha fysiska exemplar skickade med posten, beställ gärna ett infopaket i rutan till höger.

Branchens starkaste garantier

Vi står bakom vår höga kvalitet genom att ge er branchens starkaste garantier. Dessa skyddar både er som säljer och era kunder från oväntade överraskningar.

Läs mer >

Gimonäs Umeå IF Handbolls C-pojkar sålde julblommor och tog hem pokalen!

”Med Tulpankungens hjälp tog vi oss iväg på vår första cup i Sundsvall och kom hem med en storsilverpokal!” berättar Annica och Christine, försäljningsansvariga i laget. ”Nu siktar vi längre söderut och på guldpokalen!”

Säljdirekt

Ett förenklat och renodlat koncept för er som hellre vill ”sälja direkt” än att ta upp beställningar i förväg. Med Säljdirekt har ni produkten med er i handen. Försäljning och avslut sker alltså vid ett och samma tillfälle, vilket gör er aktivitet lättare att organisera och mer lönsam. Förtjänsten är dessutom upp till hela 50%!