Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

 • Alltid kostnadsfritt
 • Inga förpliktelser
 • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Nå era mål med lättsålda julfavoriter

Att lyckas med försäljning av julblommor är enkelt – Ni erbjuder prisvärda produkter som folk verkligen vill ha. Grannar och bekanta beställer sina favoriter av er, som ni sedan levererar ut under adventstiden – Ett riskfritt sätt att samla in pengar till klassresan eller cupen.

Detta säljer ni

Lyxiga julblommor, exklusivt saffran och handstöpta herrgårdsljus – det är enkelt för alla att hitta något man vill ha i vårt prisvärda sortiment. Produkterna levereras i exklusiva presentförpackningar, vilket underlättar er hantering och gör dem till perfekta gåvor. Skötselråd och annan viktig information finns tryckt på respektive kartong. Produkterna presenteras med bild och information i ett trevligt säljblad.

Ladda ner dokument

Ladda ner och titta på våra trycksaker som PDF. Vill ni ha fysiska exemplar skickade med posten, beställ gärna ett infopaket i rutan till höger.

Amaryllis röd

100 kr

Den kraftiga löken, som ger två stänglar, är planterad i en 13 cm kruka av plast. Odlas i Mälardalen av Alverbäcks Blommor. Levereras knoppig, blommar efter ca 2-3 veckor.

Amaryllis vit

115 kr

Den kraftiga löken, som ger två stänglar, är planterad i en 13 cm kruka av plast. Odlas i Mälardalen av Alverbäcks Blommor. Levereras knoppig, blommar efter ca 2-3 veckor.

Amaryllis tvåfärgad

115 kr

Den kraftiga löken, som ger två stänglar, är planterad i en 13 cm kruka av plast. Odlas i Mälardalen av Alverbäcks Blommor. Levereras knoppig, blommar efter ca 2-3 veckor.

Lyxamaryllis

165 kr

Kungen av amaryllisar. Extra kraftig dubbelblommande lök, planterad i en större kruka.

4-pack hyacinter

95 kr

Hyacinter 4-pack: 2 vita, 1 blå, 1 rosa. Odlas av Alverbäcks blommor.

Dörrkrans

170 kr

Färska, handbundna råvaror. Våra kransar tillverkas av ett lokalt kransbinderi. Täta
leveranser och korta lagringstider gör att du får en krans som är färskare än någon
annanstans.

Buxbom, nobilis och satinband. Ø ca 30 cm.

Herrgårdsljus 8 st

130 kr

Fyra par handstöpta herrgårdsljus, 35 cm långa med en brinntid på 10 timmar. RAL-certifierade paraffinljus stöpta på traditionellt vis i Danmark med ekologisk bomullsveke som ger en klar och rökfri låga.

Saffran 2 gram

100 kr

”Det röda guldet” har producerats i över 90 år av Antonio Sotos S.L, ett spanskt familjeföretag. De hela saffranstrådarna garanterar äktheten och bevarar smaken.

Liten adventskasse

270 kr

 • Dörrkrans
 • Röd Amaryllis
 • Två hyacinter (vit + blå)

Stor adventskasse

370 kr

 • Röd amaryllis
 • Vit amaryllis
 • Tre hyacinter (vit, blå & rosa)
 • Dörrkrans

Lyxlåda

490 kr

 • Amaryllis ”Karoo”
 • Amaryllis ”Alfresco”
 • Lyxamaryllis
 • Herrgårdsljus 8-p
 • Saffran 2 gram

Så här enkelt är det att tjäna pengar till klassen & laget

Det är enkelt att sälja julblommor. Sedan starten 2001 har vi jobbat stenhårt för att få hela kedjan att fungera, från växthus till köksbord.

01

Beställ startpaket & börja sälja.

Ni utser en kontaktperson (min 18 år) som beställer ett gratis startpaket på tulpankungen.se. Ni sätter upp mål, peppar varandra och delar ut säljbladen. Varje familj säljer efter egen förmåga. I säljbladet hittar era kunder bilder och information, och kan enkelt skriva in sin beställning.

Ni kan även sälja på facebook, maila PDF:er och skaffa företagskunder för att tjäna ännu mer pengar.

02

Lägg order & dela ut varorna

Vid säljperiodens slut lägger varje familj enkelt in sin beställning på tulpankungen.se. Inloggningsuppgifter finns tryckta på säljbladets baksida. Kontaktpersonen övervakar och stöttar där det behövs. Leveransen (alltid gratis) sker till valfri adress.

Produktförpackningarna är lätta att hantera och skilja från varandra. Medföljande följesedlar, extra kassar, och tydliga instruktioner gör jobbet att dela upp blommorna enkelt. Försäljarna hämtar sina beställningar, delar ut varorna och tar betalt.

03

Räkna pengarna och planera äventyret

Kontaktpersonen samlar in pengarna och betalar via faktura inom 15 dagar. Eventuella biobiljetter skickas tillsammans med fakturan. Summan ni tjänat ihop behåller ni direkt (medelförtjänsten är över tio tusen kronor per klass/lag). Sedan är det dags att börja planera allt roligt ni tänker hitta på för pengarna!

Förtjänst

Sälj för minst 10.000 kr – Behåll 30%

Under 10.000 kr försäljning ger 20%

Alltid fri frakt.

Sälj för 30.000 kr – Få 1.000 kr i bonus!

(60.000 kr = 2.000 kr bonus, osv)

Gratis bio

Varje försäljare som ensam säljer för 3.000 kr får en biobiljett!

(6.000 kr = 2 biljetter, osv… )Uträknare

Räkna ut hur mycket arbete det innebär att nå era mål med oss.

Hur mycket vill ni tjäna?
Hur många är ni?

OBS. Denna uträknare ger endast en fingervisning om er arbetsinsats. Ert slutresultat påverkas bl a av område, väder, motivation mm.

Uppskattad arbetsinsats per försäljare:

Tid: 0

Kunder att tillfråga: 0

Total försäljning som grupp:

Summa: 0

Antal produkter: 0

Så här har vi räknat:

Snittpris per produkt: 0

Sålda produkter per kund: 0

Snitt av de tillfrågade som köper: 0

Försäljningstid per kund inkl allt arbete: 0

Mer information

Planera väl och lyckas hela vägen

Här kan du se vilka leveransdagar som är möjliga i ert område och få hjälp att planera en framgångsrik försäljning.

Ladda ner dokument

Ladda ner och titta på våra trycksaker som PDF. Vill ni ha fysiska exemplar skickade med posten, beställ gärna ett infopaket i rutan till höger.

Branchens starkaste garantier

Vi står bakom vår höga kvalitet genom att ge er branchens starkaste garantier. Dessa skyddar både er som säljer och era kunder från oväntade överraskningar.

Läs mer >

Gimonäs Umeå IF Handbolls C-pojkar sålde julblommor och tog hem pokalen!

“Med Tulpankungens hjälp tog vi oss iväg på vår första cup i Sundsvall, och kom hem med en storsilverpokal!” berättar Annica och Christine, försäljningsansvariga i laget. “Nu siktar vi längre söderut och på guldpokalen!”

Säljdirekt

Ett förenklat och renodlat koncept för er som hellre vill “sälja direkt” än att ta upp beställningar i förväg. Med Säljdirekt har ni produkten med er i handen. Försäljning och avslut sker alltså vid ett och samma tillfälle, vilket gör er aktivitet lättare att organisera och mer lönsam. Förtjänsten är dessutom upp till hela 50%!