Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Vår affärsidé vilar på en solid grund – Våra samarbetspartners

Sedan 2001 har vi aktivt skapat långvariga samarbeten med flertalet stabila och pålitliga leverantörer och samarbetspartners. Med deras hjälp har vi byggt upp vårt koncept till vad det är idag.

Alverbäcks

Alverbäcks är marknadsledande i Sverige vad gäller lökväxter. Det vi gillar mest med Alverbäcks är att de lyckats behålla engagemanget och intresset för blommorna trots deras storlek. Alverbäcks är en rationell anläggning som ligger i framkant inom odlingsmetoder, men även inom miljöfrågorna. Samtidigt har de ett enormt sortiment som hela tiden utvecklas. Det är roligt att varje år stifta bekantskap med nya sorters tulpaner och amaryllisar. Då vi nyttjar Alverbäcks lokaler under årets olika högsäsonger har vi en möjlighet att ha en mycket nära dialog kring produkterna och välja ut de finaste varorna åt våra kunder. En annan fördel med vårt samarbete är att vi kapar ett led i leveranskedjan – vi kan helt enkelt leverera färskare blommor än någon annan.

Besök webbplats
>

Antonio Sotos

Antonio Sotos är producenten bakom allt saffran som säljs både via Tulpankungen och Säljdirekt.se . Det är ett fjärde generationens familjeföretag, beläget i regionen La Mancha i Spanien, världens centrum för handel med saffran. Antonio Sotos har varit verksamma i över nittio år, hela tiden med focus på saffran. Deras produkter säljs i över trettio länder och vi är en av deras största kunder i Norden. Vi har köpt in vårt omtyckta saffran från Antonio Sotos i över tio år nu och kvalitén har hela tiden legat på en jämn och hög nivå. Vill ni tjäna pengar till er klass eller lag, så kan vi varmt rekommendera försäljning av saffran från Antonio Sotos.

Besök webbplats
>

Vi-skogen

Genom klimatkompenseringen av våra tulpanbuketter stödjer vi Vi-skogen och deras agroforestryprojekt i Afrika. De planterar 10 träd i minuten! Förutom de miljömässiga vinsterna både globalt och lokalt bidrar deras projekt till ökad sysselsättning, skolgång och allmän uppbyggnad av samhället i områdena där projektet är verksamt.

Besök webbplats
>

Parmareggio

Konsortiet bakom den populära parmesanosten, “Parmigiano Reggiano”, har förvaltat en bit matkultur med anor från 1200-talet. Produkten bygger på att endast lokala råvaror används och på en sund djurhållning. Vi tycker det är fantastiskt att få arbeta med en delikatess som bygger på ett gediget handarbete och samtidigt håller en så otroligt jämn och hög kvalitet.

Besök webbplats
>

Noll Tolerans

Vi har under flera års tid bidragit till Noll Tolerans mot Mobbnings arbete för en tryggare skolgång. Noll Tolerans mot Mobbning grundades 2004 för att motverka mobbning och kränkande behandling. Med hjälp av föreläsningar och kostnadsfritt undervisningsmaterial har de idag utbildat tusentals lärare för en bättre och roligare skolgång.

Besök webbplats
>

Gothia Sportstravel

Gothia Sportstravel är en resebyrå som arrangerar träningsläger och turneringar för ungdomslag. Vi hjälper er att arrangera fotbollsläger, simläger, friidrottsläger med mera. Vi bokar allt ni behöver på ett träningsläger som flyg, hotell, mat, transfer, träningstider, träningsmatcher och utflykter. Fördelen med Gothia Sportstravel är att man alltid har en och samma kontaktperson genom hela resan.

Besök webbplats
>