Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

IFK Malmö P13 tog sig till Tyskland

 

Vi har pratat med Hanna som var kontaktperson för Pojkar 13 från IFK Malmö handboll hösten 2023. Laget ville tjäna pengar för att kunna åka på mycket cuper tillsammans, däribland Tyskland som de ska till i maj tack vare julens blomförsäljning!

Hanna berättar att de tidigare har sålt lite allt möjligt men att det nu var dags för något annat. På omvägar hade hon hört att man kunde sälja julblommor och hittade då Tulpankungen. Nu i efterhand, vid avslutad försäljning, skulle hon beskriva Tulpankungen som ett seriöst företag med superbra service. Försäljningsprocessen anser hon även var både enkel, snabb och smidig.

”Ni får verkligen 10 av 10 av oss”, säger Hanna. Vidare berättar hon att de redan har rekommenderat oss vidare till andra lag eftersom produkterna var otroligt fina, servicen var bra och trevligt bemötande.

Lagets kunder har gett mycket positiv feedback angående blommorna och Hanna upplever att de är av toppkvalitet! Blommorna hon själv köpte hem blommade fortfarande i slutet av januari när vi pratade med henne. Avslutningsvis säger Hanna att de bara har bra feedback att ge och att alla varit så nöjda.

Vi på Tulpankungen tackar så mycket för de fina orden och ser fram emot att hjälpa Pojkar 13 från IFK Malmö handboll att tjäna pengar till framtida cuper!

Vill ni också sälja julblommor med oss