Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Julblommorna svetsade samman GUIF Handboll

Vi är GUIF Handboll C-pojkar (01or, 02or & 03or) och vi brinner för handbollen! I början på 2012 bestämde vi oss för att börja samla in pengar till lagkassan eftersom det vore kul att kunna åka iväg på en cup och möta några nya lag. Tulpanförsäljning var det första vi testade på och det var ett väldigt enkelt och smidigt sätt att tjäna in extra pengar till laget. Vi satte upp ett säljmål för varje spelare som dem försökte nå, det gjorde att vi fick ihop tillräckligt med pengar för att ta oss till Sundsvall för vår första riktiga cup. Och som vi spelade, tvåa i första turneringen vi spelade, otroligt stolta tränare till otroligt duktiga killar! Därefter fortsatte samarbetet med Tulpankungen efter att vi varit så nöjda med tulpanerna.

Christine och Annica heter vi som lägger ned många timmar både som försäljningsansvariga och som tränare för att våra grabbar ska få göra något de verkligen vill göra. Sedan 2012 har vi sålt tulpaner och julblommor, båda har sina fördelar. Julblommorna är ett enklare koncept för oss som kontaktpersoner eftersom det bara är en leverans att hålla reda på medan tulpanerna också är extremt uppskattade i de områden vi säljer för att kvaliteten är så hög.

Efter flera säljtillfällen har det även blivit en resa till Boden där GUIF spelat Lappen-cup. Där slutade killarna också tvåa och fick med sig en stor pokal hem. Efter två andraplatser blir det förhoppningsvis tredje gången gillt när laget nu fortsätter att sälja Tulpankungens produkter för att få ihop pengar till en möjlig turnering ännu längre söderut.

Något som förenklar vår försäljningsprocess är att här runt omkring säljs det mycket annat som plastpåsar och kläder, vilket gör att många i området uppskattar blomförsäljningen mycket mer. Alla gillar att ha en fin tulpanbukett på bordet!

Hittills har vi tjänat omkring 50.000 kr med Tulpankungen. I fortsättningen kommer vi självklart fortsätta använda oss av Tulpankungen då vi är mycket nöjda med samarbetet idag. Blommor är något alla gläds av och varför ska vi inte fortsätta göra våra kunder nöjda?!