Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

 • Alltid kostnadsfritt
 • Inga förpliktelser
 • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Lättsålda produkter 2024 – Våra bästa tips

Lättsålda produkter är något som de flesta som drömmer om en oförglömlig klassresa eller cup försöker att hitta. Att samla in pengar kan nämligen verka som en utmaning, men med rätt produkter kan det bli både roligt och lönsamt! På Tulpankungen har vi specialiserat oss på att erbjuda lättsålda produkter som passar perfekt för skolklasser och lag som vill tjäna pengar till gemensamma äventyr tillsammans. Så vad ska man sälja med klassen eller laget egentligen?

Sälj lättsålda produkter

Att sälja lättsålda produkter är regel nummer ett när det kommer till att tjäna pengar till klassen eller laget. Det säger ju sig självt att det är enklare att sälja saker som folk faktiskt vill ha och som de ändå hade tänkt köpa än att övertala någon om att de visst vill ha det ni säljer. Eller att era kunder endast vill köpa för att stötta er försäljning. Då är det bättre om ni säljer produkter som de annars hade köpt någon annanstans, till exempel blommor.

Blommor är något som de flesta vill ha hemma, speciellt kring högtider som jul och påsk. Men även när våren smyger sig på är det populärt att sälja tulpaner, som faktiskt är Sveriges mest sålda blomma under våren. Mer lättsåld produkt är faktiskt svårt att hitta. Blommor är så tidlöst och en gåva som alltid är uppskattad och passar till alla tillfällen. De är lättsålda och ger en bra vinst vilket gör dem till ett perfekt alternativ för att finansiera er klassresa eller fotbollscup.

Lättsålda blommor

Hos Tulpankungen hittar ni ett brett utbud av blommor som garanterat blir succé bland er kunder. Vi varierar sortimentet efter säsong för att göra er försäljning så enkel som möjligt för er. I och med detta kan ni sälja lättsålda produkter året om. Julblommor, så som tvåstänglade amaryllis, söta hyacinter och vackra dörrkransar till jul. Eller varför inte knoppiga minipåskliljor, penséamplar i olika färger och klimatkompenserade tulpaner till påskfirandet?

Ni kan även välja att enbart sälja tulpaner och då få leveranser vid flera tillfällen om ni önskar. På så sätt kan kunderna beställa från er till mer än ett tillfälle och få en typ av tulpanabonnemang. Dessutom varierar vi tulpanbuketterna vid varje leveranstillfälle så det blir en härlig överraskning för era kunder!

Utöver julblommor, tulpaner och påskblommor kan ni även sälja vårblommor lagom till mors dag. Även detta är en väldigt lättsåld produkt då de flesta mammor verkligen uppskattar vackra blommor till trädgården eller balkongen. Million Bells, lyxamplar och jordgubbsamplar ingår i vårerbjudandet för att ni och era mammor ska kunna njuta av vackra blommor och söta jordgubbar till sommaren.

Sälja lättsålda produkter med Tulpankungen

Att sälja blommor med Tulpankungen är både enkelt och smidigt. Vi erbjuder, förutom lättsålda produkter, allt ni behöver för att komma igång med er klass- eller lagförsäljning.

 • Enkel försäljning: Vi erbjuder olika sätt för er att sälja dessa lättsålda produkter beroende på vad som passar er klass eller lag bäst. Ni kan både ta upp beställningar via fysiska säljblad eller genom en personlig webbshop. Ni kan läsa mer om att tjäna pengar till klassen eller hur ni tjänar pengar till laget!
 • Smidig leverans: Vi levererar era blommor direkt till er valda leveransadress, till ert valda leveransdatum. Därifrån levererar ni sedan ut produkterna till era kunder och tar betalt.
 • Behåll vinsten direkt: Ni har 15 dagar på er att betala fakturan till oss från det att ni mottagit er leverans. Er förtjänst är redan avdragen från fakturan så den behåller ni därmed direkt, så smidigt!
 • Stöd och service: Vårt engagerade team står alltid redo att hjälpa er med frågor, support eller agera bollplank.

Tips när ni säljer lättsålda produkter

När ni säljer våra lättsålda produkter med klassen, laget eller föreningen löser sig det mesta av sig självt. Däremot kan det ändå vara bra att ta del av våra nedanstående tips för att er försäljning ska bli så framgångsrik som möjligt!

 • Planera er försäljning: Bestäm hur många blommor ni behöver sälja och ha koll på när er sista försäljningsdag är.
 • Sprid ordet: Marknadsför er klass- och lagförsäljning på sociala medier, i Facebook-grupper och på era föräldrars arbetsplatser.
 • Erbjud bra service: Var trevlig och hjälpsam mot era kunder och ge dem goda råd om hur de ska sköta om sina blommor. Dela gärna med er av våra skötselråd.
 • Ha roligt! Att sälja blommor ska vara roligt och det kan främja er gemenskap i gruppen. Dessutom belönas ni när ni är klara med att planera ert gemensamma äventyr tillsammans!

Med Tulpankungen kan ni enkelt sälja lättsålda produkter, så som blommor & delikatesser, för att finansiera er klassresa eller cupresa. Beställ ett gratis infopaket idag för att få veta mer!

Att tänka på när ni säljer lättsålda produkter

 • Sätt upp ett realistiskt mål: Att sätta upp ett för högt mål kan kännas avskräckande för er. Börja med att sätta upp några mindre delmål och så det inte känns lika långt bort för er att nå slutmålet.
 • Var kreativ: Kom på kreativa sätt att sälja dina blommor, till exempel genom att hänga upp era fysiska säljblad i trapphuset eller tvättstugan så era grannar enkelt kan beställa av er. Bra strategier gör produkterna ännu mer lättsålda!
 • Sälj några olika saker samtidigt: När ni säljer lättsålda produkter med oss på Tulpankungen erbjuder ni era kunder olika saker för varje säsong. I vårt jul-, påsk och vårsortiment ingår det olika sorters blommor men även vår populära och lättsålda parmesanost. Detta är ett bra sätt att främja försäljningen på då de som köper blommor kan köpa ytterligare en produkt av er – parmesanost. Och de få som inte är intresserade av blommor kan istället köpa en parmesanost.

Saker att sälja med klassen eller laget

Så om ni är redo för att börja tjäna pengar till klassen eller laget återstår det bara att bestämma er vad för saker ni vill sälja tillsammans. Som tidigare nämnt är det viktigt att sälja lättsålda produkter som era kunder faktiskt vill köpa. Då blir er försäljning med klassen eller laget betydligt mycket enklare då ni inte behöver övertala era kunder om att köpa av er. Vi erbjuder därför olika saker beroende på säsong för att ni ska kunna erbjuda era kunder exakt det som dem vill ha när det är dags för årets alla högtider. Beställ ett gratis infopaket av oss för att få information om den aktuella säsongen och vilka lättsålda produkter det är dags för härnäst!

Vi önskar er lycka till med er blomsterförsäljning av lättsålda produkter!

Detta inlägg publicerades våren 2024.