Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Mors dag present 2024

Mors dag, lördagen den 28 maj, är den perfekta dagen att skämma bort våra mammor lite extra och kanske visa uppskattning genom att ge en fin mors dag present eller göra en gest utöver det vanliga. I det här blogginlägget ger vi dig 7 tips för att du ska kunna hitta den perfekta mors dag presenten till just din mamma!

7 tips på en perfekt mors dag present

Att vara mamma är inte alltid helt enkelt och många gånger kan man tvivla på sig själv och sina beslut. Att ens barn visar uppskattning mot en är något som uppskattas mer än vad man kan tro. Kom ihåg att en mors dag present inte behöver kosta pengar, det är tanken runt det och tiden du har lagt ner på den som gör det fint.

1. Tänk på mammas intressen

När du ska välja en mors dag present är det bra att börja med att tänka på vad din mamma gillar. Är hon intresserad av blommor är det perfekt att ge henne ett vackert blomarrangemang. Kanske säljer du vårblommor med din klass eller lag? Om inte, kanske du har turen att ha en klass eller lag som säljer i närheten av dig? I så fall kan du stötta dem samtidigt som du skämmer bort din mamma! Vidare är det ett säkert kort då många mammor tycker om blommor och amplar, så som Million Bells, jordgubbsampel och lyxampel. Dessutom är försäljning av vårblommor ett perfekt sätt att tjäna pengar med klassen eller laget!

2. Ge mamma något personligt

Vidare visar en personlig mors dag present din mamma att du tänker på henne och att du har lagt ner tid och kärlek på att hitta något som hon kommer att älska och uppskatta. Det kan vara något så enkelt som en fotoram med en bild på er två eller en påse med hennes favoritgodis. Eller varför inte baka något gott och duka upp för en fin fikastund tillsammans.

3. Ge tid med dig i mors dag present

Avsätt en dag för dig och din mamma att göra något tillsammans på, till exempel gå en långpromenad i solen, äta frukost på hennes favoritkafé eller laga hennes favoriträtt ihop. Eller varför inte bjuda ut henne på en biokväll, alternativt fixa en mysig hemmabio? Poppa popcorn och välj ut några filmer som din mamma får välja mellan!

4. Städa hemmet inför mors dag

De flesta mammor älskar när det är rent och ordning och reda så om du har tid är det en väldigt fin gest att städa hemmet, tända lite ljus och sätta på hennes favoritmusik till att hon kommer hem! Dessutom är det en bra present att ge som inte kostar något.

5. Ge mamma något roligt

Man uppskattar få saker så mycket som ett gott skratt! Ge henne en rolig kopp, lappar med era tokigaste minnen ihop eller strumpor med en kul text på!

6. Ge din mor en kurs

Om du har en högre budget kan det vara roligt att ta med mamma på en målarkurs eller lära er dreja tillsammans. Då får ni både tid ihop och får lära er nya saker! Kanske har ni pratat om något som skulle vara kul att göra ihop? Visa att du har lyssnat på henne och ta med henne på något som hon själv inte hade unnat sig!

7. Ge henne något handgjort

Är du kreativ? Då kan du ge henne en tavla som du har målat själv eller en egenstickad halsduk! När du har lagt ner tid och omtanke kan det inte slå fel. Använd hennes favoritfärger och skapa något som passar hennes inredning eller stil!

Gratis mors dag present

Som tidigare nämnt behöver inte en mors dag present kosta massor av pengar. Oavsett vad du väljer att ge din mamma är det viktigaste att det kommer från hjärtat. Hon kommer att uppskatta gesten, oavsett vad presenten är. Och kom ihåg att det bästa man kan få som mamma är tid med sina barn, vilket ju faktiskt går att ordna helt gratis!

 

Detta inlägget publicerades våren 2024.