Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

 • Alltid kostnadsfritt
 • Inga förpliktelser
 • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Sälja med klassen i vår 

 

Tulpaner är en populär produkt under våren och är därmed perfekt att sälja med klassen i vår! Vi på Tulpankungen erbjuder ett brett och säsongsanpassat sortiment för att ni ska kunna möta era kunders behov och uppnå en framgångsrik försäljning. Med rätt produkter, av hög kvalitet och bra pris, kommer ni kunna tjäna massor av pengar med klassen.

När vi går mot ljusare och varmare tider vill de flesta ha färska blommor att pryda hemmet med. Våra svenskodlade tulpaner är riktigt uppskattade vilket ofta resulterar i att era kunder vill ha buketter i flera omgångar. Då finns även möjligheten för kunderna att välja att teckna ett bekvämt abonnemang för att få tulpaner vid samtliga av era valda leveranstillfällen. Detta gör det ännu enklare för er att sälja med klassen i vår!

Tulpaner som bidrar till ett gott ändamål

Vi erbjuder svenskodlade tulpaner i blandade färger där sorterna varierar från vecka till vecka. Därmed blir det en rolig överraskning för kunderna, oavsett om de köper vid enstaka tillfällen eller tecknar ett abonnemang. Dessutom är tulpanerna 100% klimatkompenserade genom trädplantering. Detta tack vare Vi-skogens trädplanteringsprojekt runt Victoriasjön i Östra Afrika och därmed bidrar försäljningen av tulpaner till ytterligare ett gott ändamål, utöver att er klass tjänar pengar. Alverbäcks Blommor är de som står för odlingen av tulpanerna ute på Ekerö där vi på Tulpankungen även har vårt lager.

Vi på Tulpankungen

Vi på Tulpankungen har lång erfarenhet av att hjälpa elever att sälja med klassen. Sedan starten, år 2001, har vi levererat Sveriges vackraste tulpaner snabbare än någon annan. Därmed är blommorna helt färska och kunderna kan njuta av dom extra länge.

Med oss är det tryggt att sälja med klassen

Förutom våra populära produkter har vi även starka garantier för er och era kunder. Vi vill alltid att ni ska känna er trygga så ni kan fokusera på att sälja med klassen och planera ert gemensamma äventyr! Vill ni läsa mer om hur ni går till väga för att sälja tulpaner med klassen i vår kan ni trycka HÄR.

Alternativt om ni redan har bestämt er, kan ni beställa ett startpaket HÄR för att komma igång att sälja med klassen i vår!

10 saker du kanske inte visste om tulpaner!

 1. Inget annat land köper så mycket tulpaner som vi i Sverige gör.
 2. Det finns ungefär 7000 olika sorters tulpaner.
 3. Den 15:e januari är Tulpanens dag och är även startskottet för tulpansäsongen som sedan sträcker sig fram till påsk.
 4. Tulpaner började odlas i Sverige i mitten av 1700-talet men först på 1800-talet blev det mer vanligt.
 5. Ursprungligen växte tulpaner på stäpperna i mellanöstern och centralasien.
 6. Det finns nio olika gruppbeteckningar för tulpaner.
 7. Tulpanens lökskal skyddar löken mot sjukdomar och externa stötar.
 8. I löken finns även anlag för hur tulpanen kommer se ut när den blommar och hur länge den kommer vara fin.
 9. Det är Sveriges kalla klimat som gör att tulpanerna trivs bra här.
 10. Tulpaner är svenska folkets absoluta favoritblomma!

Detta inlägg publicerades vintern 2023.