Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Sälja saffran 2024 – Tjäna pengar lätt

Att sälja saffran är en högst uppskattad aktivitet att göra tillsammans med klassen, laget eller föreningen för att tjäna pengar till klassresan, cupen eller turneringen. Med oss på Tulpankungen kan ni enkelt sälja saffran, kombinerat med vackra julblommor och utsökt parmesanost. Ta tillfället i akt och tjäna enkelt pengar till klassen, laget eller föreningen genom att sälja lättsålt saffran!

Sälja saffran med Tulpankungen

Att sälja saffran till klassen eller laget med oss på Tulpankungen är enkelt. Detta eftersom ni själva väljer hur ni vill gå tillväga för att sälja saffran. Ni kan dels registrera en webbshop för att kunna sälja saffran med klassen eller laget digitalt. Eller så kan ni använda er av fysiska säljblad som ni till exempel kan lägga ut på föräldrars kontor, trapphus eller något annat ställe som ni tror att folk som vill beställa utav er befinner sig.

Sedan erbjuder vi även er att använda en säljande bild som ni kan dela på sociala medier när ni säljer saffran och våra andra julprodukter. På så sätt kan ni göra fler personer medvetna om att ni säljer saffran med klassen eller laget, och på så sätt bli kontaktad av kunder som vill köpa och stötta er klassförsäljning eller lagförsäljning.

Sälja saffran digitalt

Om ni är sugna på att sälja saffran digitalt, via en personlig webbshop, så är det otroligt enkelt. Ni utser då en kontaktperson över 18 år som registrerar er klass, lag eller förening. Därefter får denne en länk till sin mejl att dela med alla i den säljande gruppen. Genom länken kan varje person i gruppen enkelt registrera sig som försäljare. När detta är gjort får även varje försäljare ett mejl med sina inloggningsuppgifter, samt en länk till sin personliga webbshop. Denna länk kan försäljarna dela på sociala medier, sms eller mejl. Eller varför inte lägga upp den i ert bostadsområdes Facebook-grupp?

Det som är extra kul med att sälja saffran digitalt är att ni kan tävla mot varandra inom klassen eller laget om ni vill. Kontaktpersonen kan nämligen stänga av eller sätta på något som vi kallar ”Kompiskampen”. Här visas då en lista på de tio försäljare i klassen eller laget som sålt mest. På så sätt kan det motivera försäljarna att sälja mer saffran och skicka sin länk till ännu fler kunder. Resultatet av detta blir att ni tjänar ännu mer pengar till klassen eller laget. Ett extra plus är att de flesta vill ha just saffran kring jul och därför är saffran en väldigt lättsåld produkt till hösten.

Varför sälja saffran?

Varför man borde sälja saffran finns det ett enkelt svar på – det är en väldigt lättsåld produkt. I och med att saffran är en högst uppskattad krydda kring jul, som vi använder i alla olika typer av julbak, så är det enkelt att sälja saffran. Det är något som era kunder ändå hade tänkt köpa och på så sätt behöver de inte köpa på sig saker som de inte vill ha för att stötta er klass eller lag. Därmed är det väldigt uppskattat och enkelt att sälja saffran med klassen eller laget, då ni enkelt tjänar mycket pengar till er gemensamma kassa, samtidigt som ni gör era kunder nöjda.

Dessutom säljs vårt saffran i fina glasburkar vilket gör saffranet till perfekta gåvor och ”gå bort presenter”. Detta, i kombination med saffranets hållbarhet, gör att era kunder ofta köper flera av er när ni säljer saffran med klassen eller laget. Skriv även i er webbshop vad er klass eller lag tjänar pengar till, då kommer fler kunder vilja stötta er när ni säljer saffran.

Sälj Antonio Sotos saffran

Om ni vill sälja saffran med oss så säljer ni Antonio Sotos saffran, originalet sedan 2010, i en vacker glasburk. Varje glasburk innehåller 2 gram äkta saffran, utvalt från Spanien, Iran & Grekland, av högsta kvalitet. Pistillerna har inte besprutats med kemikalier och klassas därför som en miljövänlig naturprodukt. Vår leverantör, Antonio Sotos, gör rigorösa kvalitetskontroller av saffranet för att se till att det är av högsta kvalitet.

Endast sälja saffran

Vill ni endast sälja saffran med klassen eller laget och inte kombinera det med försäljning av julblommor och andra saker i vårt julsortiment? Inga problem! Då kan ni sälja saffran genom Säljdirekt, som vi driver under samma tak som Tulpankungen. Där kan ni även välja att sälja mald saffran, och processen där är till och med lite enklare. Detta eftersom ni då kanske väljer att endast sälja saffran och därmed inte behöver distribuera andra varor. Bonustrappan ser även annorlunda ut på Säljdirekt så spana in den och känn efter vad som passar er klass eller lag bäst innan ni börjar sälja saffran.

Börja sälja saffran

Känner ni er redo för att börja sälja saffran med oss på Tulpankungen? Härligt att höra! Då beställer ni enkelt ett gratis startpaket för att komma igång snabbt och enkelt med er försäljning av saffran. Ni behöver inte komma upp i någon minsta beställning under julen med oss på Tulpankungen, utan ni säljer så mycket som ni kan och orkar. Om ni hellre önskar få mer information innan ni sätter igång med er försäljning så kan ni beställa ett gratis infopaket innehållandes allt ni behöver veta inför att ni registrerar er.

Vi hoppas att ni känner er redo för att börja sälja saffran med klassen eller laget. Om ni har några som helst funderingar är det bara att höra av er till oss så besvarar vi era frågor så snart vi kan!

Detta inlägg publicerades våren 2024.