Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Sommarläger 2024 – En oförglömlig sommar

Sommaren närmar sig och med det även sommarlovet. Därmed är det dags att börja planera för de sommarlovsdagar som ligger framför oss. Sommarlovet handlar om att slappna av, ladda batterierna, ha kul och umgås med folk som du tycker om. Sommarläger  är ett perfekt sätt för barn och ungdomar att ha kul, lära sig nya saker och skaffa nya vänner. I Sverige finns det ett stort och varierande utbud av sommarläger för alla åldrar och intressen, se våra tips i detta blogginlägg om sommarläger 2024 för att hitta det perfekta för dig!

Hitta rätt sommarläger

Det finns många olika sorters läger som är anpassade för olika intressen och åldrar. samt på olika platser i landet och med olika kostnader. Här nedan sammanfattar vi lite av det som kan vara bra att tänka på inför beslutsfattandet om vilket läger som ditt barn vill åka på i sommar.

1. Intresse: Vilka aktiviteter är barnet eller ungdomen intresserad av? Sport, musik, natur, språk, teknik eller något annat? Läs mer här nedan om våra tips på olika sorters läger beroende på ditt intresse!

2. Ålder: De flesta sommarläger har åldersgränser. Välj ett läger som passar barnets eller ungdomens ålder.

3. Plats: Vissa läger är belägna på en specifik plats, medan andra finns på flera ställen. Välj ett läger som finns på en plats passar barnets eller ungdomens önskemål och behov.

4. Budget: Sommarläger kan variera en del i pris. Bestäm hur mycket ni är beredda att betala för lägret.

5. Tid: Är det dag- eller övernattningsläger som är aktuellt? Det finns många olika val av båda alternativen så se till att ha koll på vad barnet är intresserad av.

Inspiration

1. Sportläger: Fotbollsläger, tennisläger, simläger, ridläger eller basketläger? Eller vill ditt barn kanske testa på något nytt på Stockholm Sportscamp?

2. Kreativa läger: Är barnet intresserad av dans & musik, teater eller kreativt skapande?

3. Natur- och äventyrsläger: Paddling, klättring, kanotpaddling?

4. Språkläger: Engelska, franska, spanska, tyska eller något annat språk som är bra att bli bättre på. Läs mer på EFs hemsida om det är en språkresa utomlands som lockar!

5. Teknikläger: Programmeringsläger, matematikläger, problemlösning & programmeringsläger

Tips för att välja rätt sommarläger

  • Läs recensioner och omdömen från andra föräldrar och barn.
  • Kontakta lägerarrangören och ställ frågor.
  • Besök lägrets webbplats och sociala medier för att få en inblick i lägret.
  • Jämför priser och erbjudanden på olika sommarläger.

Genom att använda dessa tips och idéer kan du hitta det perfekta sommarlägret för ditt barn eller din ungdom. Sommarläger är en fantastisk möjlighet att skapa minnen som varar livet ut.

Vi önskar er ett stort lycka till och ha en fantastisk sommar!

Detta inlägg publicerades våren 2024.