Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Julklappstips: saffran & julblommor 

 

Behöver ni julklappstips? Saffran & julblommor är två klassiska inslag i julfirandet. Det smakrika saffranet och de vackra julblommorna ger en festlig känsla till julbordet och julpyntet. Här ger vi några tips på julklappar med saffran och julblommor som garanterat kommer uppskattas av mottagaren och som kan anpassas så det blir personligt. Om man vill ge julklappar behöver det inte kosta massor av pengar, det handlar mer om att visa omtanke och uppskattning!

Saffransprodukter

  • Saffransbakverk är en populär julklapp. Antingen kan du köpa något färdigt eller baka något själv för att visa att du har lagt ner tid och kärlek på julklappen. Baka personens favoritbakverk med saffran, till exempel chokladbollar men med saffran istället för kakao. Då blir det personligt och fint och du kanske får lov att smaka! Andra förslag kan du hitta HÄR!
  • Saffransolja är både nyttigt och smakrikt och kan användas för att förhöja smakerna i till exempel fisk och kyckling! Ta strimlat apelsinskal och cirka 6 strån trådsaffran och lägg i en torr och ren glasflaska som du fyller på med 7 dl rapsolja. Knyt ett rött sidenband runt och gör en fin etikett till!
  • Ett paket innehållandes saffran och risottoris är inte heller en dum idé. Skriv ett kort till där du förklarar att julklappen innebär att ni ska få spendera kvalitetstid tillsammans och laga en utsökt saffransrisotto!

Julblommor

  • Amaryllis är en populär julblomma som finns i många olika färger. De är väldigt vackra och tacksamma att ha hemma då de kan blomma i flera veckor! Vi erbjuder både vita amaryllis, röda amaryllis, tvåfärgade amaryllis och sist men inte minst, lyxamaryllis.
  • Hyacinter är även den en populär julblomma som doftar otroligt. I vårt sortiment erbjuder vi vita hyacinter, blå hyacinter och rosa hyacinter, det finns därmed något för alla!

Om ni vill göra det mer personligt och extra lyxigt kan ni göra juliga blomsterarrangemang, HÄR kan ni få inspiration till hur ni kan göra julklappar med julblommor ännu finare!

Nu hoppas vi att ni fått inspiration på otroliga julklappstips: saffran & julblommor!

Detta inlägg publicerades vintern 2023.