Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Julklappstips: saffran & julblommor

Behöver ni julklappstips? Saffran & julblommor är två klassiska inslag i julfirandet. Det smakrika saffranet och de vackra julblommorna ger en festlig känsla till julbordet och julpyntet. Här ger vi några tips på festliga julklappar med saffran och julblommor som garanterat kommer uppskattas av mottagaren och som kan anpassas så det blir personligt. Om man vill ge julklappar behöver det inte kosta massor av pengar, det handlar mer om att visa omtanke och uppskattning! Läs vidare för att få ta del av våra bästa julklappstips.

Julklappstips med saffran

Vi inleder med att ge er julklappstips bestående utav saffran. Både julbak men även lyxiga paket med saffran som garanterat kommer uppskattas av er mottagare.

Saffransbakverk

Saffransbakverk är en populär julklapp och ett personligt julklappstips. Antingen kan du köpa något färdigt eller baka något själv för att visa att du har lagt ner tid och kärlek på julklappen. Baka personens favoritbakverk med saffran, till exempel chokladbollar men med saffran istället för kakao. Då blir det personligt och fint och du kanske får lov att smaka! Läs vårt inlägg för att få ännu mer inspiration på vad ni kan julbaka med saffran!

Saffransolja

Saffransolja är både nyttigt och smakrikt och kan användas för att förhöja smakerna i till exempel fisk och kyckling! Ta strimlat apelsinskal och cirka 6 strån trådsaffran och lägg i en torr och ren glasflaska som du fyller på med 7 dl rapsolja. Knyt ett rött sidenband runt och gör en fin, handskriven etikett till! Hur bra julklapptips?

Saffranspaket

Ett paket innehållandes saffran och risottoris är inte heller en dum idé. Skriv ett kort till där du förklarar att julklappen innebär att ni ska få spendera kvalitetstid tillsammans och laga en utsökt saffransrisotto! Detta är ett julklappstips som är uppskattat av de allra flesta.

Julklappstips med populära julblommor

Populära julblommor är väldigt kul att få men även att ge bort. Våra mest populära julblommor i Sverige är amaryllis och hyacinter, två otroligt fina blommor som funkar jättebra att ge som en festlig julklapp. Dessutom kan du ge bort en julblomma med ett fint handskrivet kort som gör julklappen mer personlig. Även detta är högt uppskattade julklappstips för alla åldrar.

Amaryllis

Amaryllis är en populär julblomma som finns i många olika färger och är därför ett bra julklappstips för de flesta. De är väldigt vackra och tacksamma att ha hemma då de kan blomma i flera veckor! Vi erbjuder både vita amaryllis, röda amaryllis, tvåfärgade amaryllis och sist men inte minst, lyxamaryllis.

Hyacinter

Hyacinter är också ett bra julklappstips. Även den en populär julblomma som doftar otroligt. I vårt sortiment erbjuder vi vita hyacinter, blå hyacinter och rosa hyacinter, det finns därmed något för alla!

Om ni vill göra julklappen ännu mer personlig och extra lyxig kan ni göra juliga blomsterarrangemang, läs vårt inlägg om hur ni kan julpynta med hyacinter och amaryllis så kan ni få inspiration till hur ni kan göra julklappar med julblommor ännu finare!

Sälja julblommor & saffran

Vill ni dessutom sälja julblommor och saffran för att tjäna pengar till klassen eller laget? Då har vi ett perfekt sortiment för er! Vårt julsortiment här på Tulpankungen består nämligen utav just julblommor, trådsaffran och otrolig parmesanost. Detta säljer ni då under hösten fram till jul vilket gör att ni säljer produkter som era kunder verkligen vill ha. Detta gör försäljningen väldigt enkel för er då produkterna är så pass lättsålda. Dessutom kan ni även starta upp en personlig webbshop och sälja digitalt. På så sätt tjänar ni enkelt pengarna ni behöver till klassen, laget eller föreningen. Ni gör alltså både er själva en tjänst, men även era kunder genom att erbjuda dem julblommor, saffran och parmesanost av högsta kvalitet. Beställ ett gratis infopaket för att få veta mer om hur det går till!

Nu hoppas vi att ni fått inspiration från våra otroliga julklappstips bestående av saffran & julblommor! Dela gärna med er av era julklappstips med saffran och julblommor!

Detta inlägg uppdaterades våren 2024.