Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Tjäna mycket pengar till klassen

 

Vill ni tjäna mycket pengar till klassen? Då är Tulpankungen ett perfekt alternativ för er! I och med vårt säsongsanpassade sortiment erbjuder ni era kunder exakt vad dom vill ha, vare sig det är till jul eller påsk. Där emellan kan ni även erbjuda kunderna Sveriges mest populära blomma, tulpanen, samt vårblommor! 

I och med att ni erbjuder olika produkter anpassat efter årets högtider och årstider så säljer ni saker som era kunder ändå hade tänkt köpa. Därmed tvingas inte era kunder att köpa på sig onödiga saker för att hjälpa er klass att tjäna mycket pengar. På så sätt blir samtliga parter nöjda!

Vad man ska sälja för att tjäna mycket pengar till klassen

Som tidigare nämnt så erbjuder vi på tulpankungen olika produkter beroende på vilken tid på året ni vill tjäna pengar till klassen. Vi har fyra olika säsonger, däribland jul, tulpaner, påsk och vår. Samtliga säsonger innefattar blommor då det är högst uppskattat och något som de flesta vill unna sig i vardagen. Jul- påsk- och vårsortimentet innehåller även vår populära parmesanost som lagrats i 18 månader. Detta gör att även kunder som är allergiska mot blommor kan stötta er klass och hjälpa er tjäna pengar till ert gemensamma äventyr.

Tulpansäsongen sträcker sig från andra veckan i januari fram till mitten av april och har ett lite annorlunda upplägg jämfört med resterande säsonger. Om ni vill sälja tulpaner kan ni nämligen välja flera leveransdatum vilket gör att era kunder kan välja att få leveranser vid flera av era leveranstillfällen. På så sätt kan ni sälja samma produkt till samma kunder flera gånger och enkelt tjäna mycket pengar till klassen!

Hur går man till väga för att tjäna mycket pengar till klassen?

Vi erbjuder olika tillvägagångssätt för er klass som vill sälja med oss. Dels kan ni ta upp beställningar genom fysiska säljblad och då gå runt och ta upp beställningar i grannskapet till exempel. Ni kan även lägga ut säljbladet på era föräldrars arbetsplats och låta deras kollegor skriva sina beställningar. Ni kan även dela bild av sortimentet på era sociala medier och låta kunderna kontakta er om de önskar beställa. Alternativt kan ni även sälja via en personlig webbshop. På så sätt kan ni enkelt och smidigt nå ut till en bredare kundkrets utan att behöva lägga ner mer tid. Er kontaktperson registrerar då er klass och får därefter en länk som denne kan dela med er elever. Genom denna länken kan ni då registrera er som försäljare och då få en personlig länk att dela med era potentiella kunder per mail, sociala medier och sms!

Samtliga tillvägagångssätt kan ni läsa mer om under respektive säsongssida.

Varför vill ni tjäna pengar till klassen?

Diskutera tillsammans vad ert mål med er klassförsäljning är. Om samtliga i klassen strävar mot samma mål blir det enklare att hålla motivationen uppe. Gör det även mer konkret och använd vår uträknare under respektive säsongssida, då får ni en bättre bild av hur mycket var och en behöver sälja för att ni ska nå ert gemensamma mål. På så sätt är det större chans att samtliga hjälps åt tills dess att målet är nått. Behöver ni tips på resmål för en rolig klassresa kan ni kolla in våra tips HÄR!

Detta inlägg publicerades våren 2024.