Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

10 tips på grymma sommaraktiviteter i Sverige!

Sommarlovet – en tid av frihet, sol och oändliga möjligheter. Med vad ska man hitta på när dagarna känns eviga och fantasin tryter? Oroa dig inte, vi på Tulpankungen har lösningen! Här har du 10 grymma tips på sommaraktiviteter som garanterat får fart på både skrattmuskler och puls. Se inlägget här nedan för att inspireras till sommarlovets roligaste äventyr!

1. Sommarlovssafari i närområdet

Vem har sagt att man behöver åka långt bort för att ha kul? Packa picknickkorgen, ta med kikaren och ge dig ut på upptäcktsfärd i ditt närområdes natur. Skogen, parken eller till och med din egen bakgård kan gömma oväntade skatter. Spana in spännande insekter, leta efter svampar eller bygg en koja av pinnar och löv. Låt fantasin flöda och skapa ditt eget äventyr i naturen!

2. Vattenlek i alla former

Sverige är ett land med oändliga sjöar, hav och badplatser. Vad passar då bättre än att svalka sig och ha kul i vattnet? Ta ett dopp i sjön, bada i havet, åk på vattenrutschkana i badhuset eller hyr en kanot och paddla iväg på en spännande utflykt. Oavsett om du föredrar fartfylld action eller lugn avkoppling finns det något för alla vattenälskare i sommar-Sverige.

3. Cykelturer på småvägarna

Upplev Sveriges vackra landskap på två hjul! Hyr cyklar och ge er ut på en cykeltur längs småvägarna. Stanna till vid mysiga caféer, fika i det gröna eller ta en paus för att bada i en sjö. Cykling är ett perfekt sätt att se nya platser och få frisk luft samtidigt som ni har det riktigt kul. Njut av det fins vädret och skapa oförglömliga minnen tillsammans!

4. Skattjakt & geocaching

Förvandla din omgivning till en gigantisk skattkammare! Geocaching är en rolig aktivitet där du med hjälp av GPS letar efter gömda skatter, så kallade cacher. Ladda ner en geocaching-app, ge dig ut på skattjakt och upptäck nya platser i ditt närområde. Att hitta en cache ger en härlig känsla av seger och ger dig nya äventyr att ge dig ut på.

5. Spännande utflykter och besöksmål

Sverige har massor av spännande utflyktsmål och besöksmål att erbjuda. Besök ett museum, åk till en djurpark, lek loss på en nöjespark eller testa dina klätterkunskaper i en klätterpark. Oavsett vad du är intresserad av finns det garanterat något kul att se och göra i ditt närområde.

6. Kreativa lekar och pyssel

Släpp lös din kreativitet och skapa något fantastiskt! Måla, teckna, skulptera, bygg med lego eller prova på att baka något smarrigt. Det finns oändliga möjligheter att vara kreativ och ha kul på egen hand eller tillsammans med vänner. Vill ni baka den godaste jordgubbstårtan så kan ni kolla in vårt recept!

7. Läsa, spela och mysa

Ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt och njuta av en avkopplande stund. Ta fram en bra bok, spela spel med familjen eller mys med en film. Att varva ner och ladda batterierna är viktig för att orka med alla roliga sommaraktiviteter. Skapa en bokklubb med några kompisar och turas om att bestämma vilken bok ni ska läsa och ses sedan och diskutera boken över en knytis-fika!

8. Övernattning i tält eller koja

Skapa ditt eget lilla äventyr genom att sova utomhus! Sätt upp ett tält i trädgården eller bygg en koja i skogen. Grilla marshmallows över öppen eld, berätta spökhistorier och njut av den stjärnklara himlen. Att sova utomhus är en oförglömlig upplevelse som garanterat blir ett minne för livet.

9. Upptäck nya sporter och fritidsaktiviteter

Sommarlovet är en perfekt tid att testa nya saker! Prova på en ny sport, till exempel skateboard, klättring eller frisbeegolf. Gå med i en idrottsförening, lär dig spela ett nytt instrument eller delta i en kurs. Att testa nya saker kan ge dig nya utmaningar och nya vänner.

10. Volontärarbete och att göra gott

Gör en insats för ditt närområde och engagera dig i ett volontärarbete. Hjälp till på ett djurhem, baka bullar till ett ålderdomshem eller lär de yngre barnen på landstället att spela fotboll!

Tjäna pengar till sommaraktiviteter

Behöver ni tjäna pengar till klassen eller laget för att kunna ha råd att göra kul saker i sommar? Vi på Tulpankungen hjälper gärna till! Beställ ett gratis infopaket för att få information om vårsäsongen eller beställ ett startpaket för att komma igång med försäljningen av vårblommor direkt!

Vi önskar er ett stort lycka till och hoppas ni får en fantastisk sommar!

Detta inlägg publicerades våren 2024.