Beställ information

Ett infopaket innehåller prover på säljbladen och förklarar hur en försäljning går till. Infopaket >

Beställ startpaket

Allt ni behöver för att komma igång och tjäna pengar

  • Alltid kostnadsfritt
  • Inga förpliktelser
  • Kom igång snabbt

Startpaket >

 

Sälja med klassen

 

Att sälja med klassen behöver inte vara tidskrävande eller jobbigt. Vi på Tulpankungen vill att er klass ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas tjäna ordentligt med pengar med så liten arbetsinsats som möjligt. Vi jobbar för att sätta stopp för problem innan de uppstår, samt besvara era frågor så snabbt som möjligt. Dessutom, om er klass vill sälja med oss, så säljer ni produkter av hög kvalitet som era kunder verkligen kommer uppskatta vilket gör försäljningsprocessen ännu roligare!

Blommor & delikatesser är ju nämligen något de flesta vill ha hemma, åtminstone unna sig någon gång ibland. När ni säljer med klassen kommer era kunder dessutom ha ytterligare en anledning till att unna sig färska blommor och 18-månaders lagrad parmesanost eftersom de då stöttar er klass och bidrar till er klasskassa!

Bestäm vad ni vill sälja med klassen

Vi på Tulpankungen erbjuder ett säsongsanpassat sortiment för att er klass ska kunna erbjuda era kunder produkter som ligger rätt i tiden och som de ändå hade tänkt köpa. Därmed kan ni sälja julblommor till jul, påskblommor till påsken och vårblommor till våren och sommaren. Dessutom kan ni sälja tulpaner från januari fram till mitten av april och få leveranser flera gånger så era kunder kan köpa av er mer än ett tillfälle. Detta gör att det blir som en slags tulpan-prenumeration om era kunder önskar. Utöver blommor kan ni även erbjuda era kunder parmesanost, samt lyxigt saffran till jul!

Se till så samtliga i klassen är motiverade till att sälja

Att sälja med klassen är något som kan stärka sammanhållningen och gemenskapen om samtliga hjälps åt. Detta är lättare om ni har ett mål i sikte, till exempel en gemensam klassresa. Det är viktigt att ni tillsammans bestämmer vad ni vill göra med pengarna ni tjänat så hela klassen vill kämpa för att uppnå målet. HÄR kan ni läsa om tips på vad ni kan göra på er klassresa och HÄR tipsar vi om djurparker som lämpar sig perfekt för ett besök med klassen!

Börja sälja med klassen

När ni känner er redo och vill börja sälja med klassen beställer er kontaktperson enkelt ett startpaket HÄR. Därefter skickar vi fysiska säljblad till er och kontaktpersonen får ett mail med inloggningsuppgifter till er klass webbshop. I mailet finns även en länk som samtliga i klassen kan registrera sig som försäljare igenom och då få en personlig inloggning och personlig länk att dela till sina potentiella kunder. Genom denna personliga länken kan nära & kära lägga beställningar som registreras på respektive säljare. Kontaktpersonen har även en överblick över samtliga försäljares försäljningar.

Vi stänger sedan er webbshop åt er när vi börjar förbereda er order för leverans och sedan levererar vi era varor till er valda leveransadress. Därefter delar ni ut varorna till era kunder och tar betalt. Kontaktpersonen för er klass får en faktura per mail med en betaltid på 15 dagar. Detta gör att ni i klassen i lugn och ro hinner få in pengarna från era kunder.

Vill ni få mer information?

Vill ni ha mer information om de olika produkterna och hur det går till innan ni sätter igång att sälja med klassen så kan ni beställa ett infopaket HÄR. Infopaketet innehåller information både till kontaktpersonen och försäljarna, samt prover på försäljningsmaterialet.

Tips till er som vill sälja med klassen

1. Bestäm vad er klass ska göra med pengarna ni tjänat ihop, till exempel en klassresa eller en utflykt, detta gör det lättare att hålla motivationen uppe och det gör det enklare för er att räkna ut hur mycket ni behöver sälja.

2. Dela med er av säljtips till varandra! Ni tjänar pengar till ett gemensamt mål så ju mer alla i klassen säljer, desto snabbare kan ni uppnå ert mål.

3. Dela er webbshop på sociala medier för att få större spridning och nå ännu fler kunder utan att behöva lägga ner mer tid på försäljningen!

4. Lägg ut en säljkatalog med produkterna ni säljer på era föräldrars jobb så deras kollegor kan beställa. Kolla även om något kontor är sugna på att lägga en beställning, då kan de beställa HÄR och registrera det på er klass. Det är ett bra sätt att få in en större beställning på!

5. Förklara för kunderna vad det är er klass tjänar pengar till. Skriv det även i er webbshop och på era säljblad då det blir roligare för kunderna att stötta er klass när de vet vad ert mål är.

6. Sälj lättsålda produkter. Detta är en stor anledning till att vi erbjuder olika produkter beroende på säsong. Det är viktigt att bemöta kundernas efterfrågan och sälja saker som de faktiskt vill ha. Då säljer sig produkterna av sig självt och er klass försäljningsprocess blir mycket roligare!

7. Kolla upp om det är någon marknad i närheten av er under er försäljningsprocess. Det kan vara både bra och ett kul sätt att sälja tillsammans med era klasskamrater på.

Detta inlägg publicerades våren 2024.